Okores manager til fans: Drop boykot

Skrevet af admin

16/01/2015

Dagens topnyheder

Jores Okores manager i Aston Villa, Paul Lambert, har bedt Premier League-klubbens fans om at droppe en planlagt boykot i forbindelse med lørdagens hjemmekamp mod Liverpool.

Aston Villa-tilhængerne planlægger at blive væk fra tribunen Holte End på Villa Park i kampens første otte minutter som en protest over klubbens skuffende resultater.

De otte minutter skal symbolisere de otte år, som amerikaneren Randy Lerner har ejet klubben.

Fansene vil vende tilbage på stadion til kampens sidste 82 minutter. Tallet 82 skal symbolisere Aston Villas største triumf, som fandt sted i 1982. Dengang vandt Aston Villa mesterholdenes Europa Cup - turneringen, som i dag hedder Champions League.

- Jeg kan forstå fansenes frustration, men vi har en bedre chance for at vinde en fodboldkamp, hvis de ikke gør det, hvis de støtter drengene, uanset hvor svært det til tider kan være, siger Lambert.

Aston Villa er uden sejr i de seneste seks ligakampe, hvor det blot er blevet til tre point. Og med sølle 11 scoringer er klubben den med færrest antal mål i Englands fire bedste rækker.

Trods de kun 11 mål er Aston Villa noteret for 22 point efter 21 kampe. Birmingham-klubben er tre point fra en nedrykningsplads.

Okore kan se frem til at starte i midterforsvaret mod Liverpool. Konkurrenterne Ron Vlaar og Philippe Senderos er begge ude med skader, mens Ciaran Clark har karantæne.

Kampstart er klokken 16.

/ritzau/AFP