OL-chef om første Rio-billet: Fedt - så er vi i gang

Danmark sikrede sig tirsdag den første af forhåbentlig mange billetter til OL i Rio de Janeiro om to år.

Nationspladsen kom i hus i Granada i Spanien, hvor skytten Stine Nielsen blev nummer seks i VM i finalen i 10 meter 40 skud.

OL-billetten er en slags mærkedag i Danmarks Idrætsforbund (DIF), hvor chef de mission, Morten Rodtwitt, glæder sig over Stine Nielsens indsats.

- Så er vi i gang.

- Det var forventeligt, at den ville komme, når skydning er så tidligt i gang med kvalifikationen til OL, og vi samtidig kender de danske skytters niveau.

- Det er en mærkedag, hvor vi siger: fedt, nu er den første hjemme, siger Morten Rodtwitt, der har afløst Jesper Frigast som Danmarks chef de mission.

23-årige Stine Nielsen deltog for to år siden ved OL i London, og håbet er, at hun kan blande sig i toppen i Brasilien om to år.

- Stine har udviklet sig super og har god erfaring fra OL i London, VM og World Cup-stævner. Det bliver spændende at se, om hun kan komme videre op og blande sig i toppen, siger Rodtwitt.

Danmark har gode OL-traditioner inden for skydning. Anders Golding sørgede for en dansk sølvmedalje i skeetskydning ved OL i London i 2012.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip