Olsen: Bendtner skal have gang i karrieren

Nicklas Bendtner virkede i godt humør ved mandagens landsholdstræning på Wembley i London. Han var anderledes snakkesalig og imødekommende, end han plejer at være.

Men den danske landsholdsangriber er skuffet over at sidde helt uden for truppen i Arsenal i øjeblikket, og derfor kommer venskabskampen onsdag aften på Wembley på et godt tidspunkt.

Landstræner Morten Olsen opfordrer på kraftigste vis Bendtner til at få gang i karrieren et andet sted end i Arsenal, hvor kontrakten udløber til sommer.

- Mit bedste råd til ham er at finde spilletid. Hvor det så end er. Det bestemmer han jo ikke fuldstændig alene. Men nu har han jo tid til at finde det sted - også for hans karriere i al almindelighed.

- Han er i midten af 20'erne, han er stadig en ung spiller. Men det skal være nu. Det er soleklart for ham selv og også os andre.

- For ellers er hans karriere lige pludselig forbi. Han skal have en dagligdag og en form, så han kan præstere som under EM. Og derfor skal han være kampklar og fysisk klar, siger Morten Olsen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip