Ond ånd roser Wozniacki efter ny dansk skuffelse

Den fremadstormende schweizer Belinda Bencic satte lørdag morgen dansk tid igen Caroline Wozniacki på plads.

I WTA-turneringen i Tokyo vandt 18-årige Bencic sikkert med 6-2 og 6-4 over den topseedede dansker i semifinalen, og det var fjerde gang ud af fire indbyrdes opgør i 2015, hvor schweizeren var stærkest.

I Eastbourne på græs måtte Wozniacki trække sig tidligt med en skade, men heller ikke i de tre andre opgør på hardcourt er det lykkedes danskeren at vinde et eneste sæt.

Alligevel har Bencic stor respekt for den tidligere verdensetter.

- Caroline er en fantastisk spiller. Hvis du giver hende gratis point eller ikke er fokuseret nok, kommer hun tilbage og spiller fantastiske slag og fantastisk tennis, siger Bencic til Reuters efter semifinalesejren i Tokyo.

- Så jeg vidste, at jeg var nødt til at være fokuseret fra start til slut, og jeg spillede nogle rigtigt gode partier i min egen serv, lyder det fra schweizeren.

Caroline Wozniacki har en enkelt gang slået Belinda Bencic. Det var i 2014, hvor en purung schweizer blev udraderet med 6-0 og 6-0 i Istanbul.

Siden har Bencic løftet sit spil med adskillige niveauer, og hun er kommet op som nummer 15 på verdensranglisten, hvor Wozniacki er nummer seks.

Bencic møder i finalen polakken Agnieszka Radwanska, der slog Dominika Cibulkova i sin semifinalen med 6-4 og 6-1.

/ritzau/

 

Dagens Gossip