One Direction-fans i Twitter-krig mod blad

De er oppe i det røde felt over bladets seneste omtale af boybandet.

De fem sangere er fotograferet til hver sin forside og en feature om One Direction, men mange af gruppens unge fans er utilfredse med, at billedet af Harry Styles er forsynet med en slaglinie, der citerer Daft Punk-nummeret »Get Lucky«.

Nu overdænger de GQs britiske hjemmeside og Twitter-profil med klager og trafikken blev i går så voldsom, at hjemmesiden gik ned. Sitet kører nu igen og bladets redaktion er klar med en udtalelse, der illustrerer, hvor alvorlige nogle af truslerne er.

»Her på GQ roser vi os af, at vi lytter til læserne. Da vi afslørede, at One Direction er forsidestjerner på septembernummeret, var vi imidlertid ikke helt forberedte på, hvor mange tweets vi ville modtage på meget kort tid. Faktisk kom der så mange, at GQ.co.uk kortvarigt gik ned«, skriver redaktionen og fortsætter: »Selv om de fleste tweets var positive, var der nogle, som fik os til at frygte for vores liv.
Mange fans var sure over teksten på Harrys forside - »He’s Up All Night To Get Lucky«. Det viser bare, at ingen kan blive så rasende som en fornærmet One Direction-fan«.

De værste hilsener til GQ er fyldt med primitivt sprog og bandeord, ligesom der er flere bombetrusler mod redaktionens kontorer i London.

I det famøse septembernummer afviser Styles de mange rygter om, at han er bøsse og dementerer sladderpressens historier om hans forhold til den homoseksuelle radiovært Nick Grimshaw. »Jeg er kun til piger«, fastslår popstjernen og understreger, at han blot er gode venner med den populære pladevender.

 

Dagens Gossip