One Direction-stjerne ramt af fodboldskade

Et afbud fra en af spillerne i en kamp mellem reserverne fra de engelske fodboldklubber Doncaster Rovers og Scunthorpe United får arrangørerne til at love pengene tilbage. Det er nemlig Louis Tomlinson fra One Direction, som må trække sig med en skade.

Den fodboldgale sanger skulle have været på banen for Doncaster Rovers i morgen aften, men må svigte sin hjembys stolthed. Han døjer med eftervirkningerne af en kamp den 8. september og kan ikke stille op mod gæsterne fra Scunthorpe United.

Tomlinson blev forrige søndag ramt af en hård tackling fra Aston Villas forward Gabriel Agbonlahor med det resultat, at han måtte forlade grønsværen på Celtic Park i Glasgow.
Velgørenhedskampen, der havde kendisser på begge hold, blev spillet til fordel for den tidligere bulgarske landsholdsstjerne Stiliyan Petrov, som er ramt af leukæmi.

One Direction-sangeren kastede op efter sammenstødet med Agbonlahor, men var tilsyneladende hurtigt frisk igen. En trist Tomlinson må imidlertid erkende, at han ikke er frisk nok. »På grund af den skade kan jeg desværre ikke spille for Doncaster onsdag aften. Jeg må nøjes med at se kampen fra bænken. Det er jeg vildt ked af. Undskyld«, skriver den 21-årige popstjerne på Twitter, mens de to klubber oplyser, at folk om ønsket kan få alle pengene for deres billet tilbage.

 

Dagens Gossip