Osbourne: Jeg fik mit underliv strammet op

Skrevet af admin

|

02/12/2013
Rynker, der bliver udglattet. Øjenlåg, der bliver løftet. Hud på halsen, der bliver fjernet og fedt, der bliver suget væk.Der er masser af plastikoperationer og skønheds-fremmende muligheder i Hollywood, og hvis der er én, der aldrig har sagt nej til at stoppe kroppens ældning og pynte lidt på det hele, så er det tv-værtinden Sharon Osbourne.Men tv-værtinden, der er gift med Black Sabbath-forsangeren Ozzy Osbourne, indrømmer nu, at det ikke kun er de synlige steder på kroppen, hun er blevet opereret.Hun har nemlig fået strammet sit underliv op, fortæller hun i tv-showet "The Graham Norton Show".- Det var pinefuldt, fortæller hun ifølge E Online, og siger samtidig, at det er den mest smertefulde operation, hun har fået foretaget.Sharon Osbourne har tre børn med rocksangeren, som hun tidligere på året forlod, da han endnu en gang var begyndt at misbruge alkohol og stoffer. Han har dog taget imod hjælp til at blive stoffri igen, og tv-værtinden er derfor flyttet hjem igen, siger hun.Newspaq

Dagens topnyheder

Rynker, der bliver udglattet. Øjenlåg, der bliver løftet. Hud på halsen, der bliver fjernet og fedt, der bliver suget væk.

Der er masser af plastikoperationer og skønheds-fremmende muligheder i Hollywood, og hvis der er én, der aldrig har sagt nej til at stoppe kroppens ældning og pynte lidt på det hele, så er det tv-værtinden Sharon Osbourne.

Men tv-værtinden, der er gift med Black Sabbath-forsangeren Ozzy Osbourne, indrømmer nu, at det ikke kun er de synlige steder på kroppen, hun er blevet opereret.

Hun har nemlig fået strammet sit underliv op, fortæller hun i tv-showet "The Graham Norton Show".

- Det var pinefuldt, fortæller hun ifølge E Online, og siger samtidig, at det er den mest smertefulde operation, hun har fået foretaget.

Sharon Osbourne har tre børn med rocksangeren, som hun tidligere på året forlod, da han endnu en gang var begyndt at misbruge alkohol og stoffer. Han har dog taget imod hjælp til at blive stoffri igen, og tv-værtinden er derfor flyttet hjem igen, siger hun.

Newspaq