Oscar-darling: Berømmelse gjorde mig tosset

Har man konstant hele verdens blændende rampelys i øjnene, kan det være svært at bevare fokus.

Sådan oplevede skuespillerinden Anne Hathaway berømmelsen, som tog fart, da hun blot var 18 år. Det fortæller den nu 31-årige Hollywood-darling til magasinet Elle ifølge MSN.com.

- Berømmelsen gjorde mig fuldstændig sindssyg i lang tid, siger hun og uddyber:

- Jeg vidste ikke, hvordan man skulle håndtere den. Det stressede mig helt ud. Folk sagde til mig: "Du skal bare være dig selv," men jeg vidste jo slet ikke, hvem jeg selv var, siger skuespillerinden om perioden.

Siden da er der dog kommet mere ro på i Anne Hathaways liv.

- Nu har jeg indset, at jeg ikke behøver andres accept. Jeg sidder ikke bekymret her og tænker: "Hvad synes andre om mig?" Det er så befriende, fortæller Hathaway.

Skuespillerinden er også blevet inspireret af sin kollega Matthew McConaughey, som hun spiller sammen med i den kommende science fiction-film "Interstellar."

- Under en optagelse, der gik fuldstændig i kluddermudder, sagde han til mig: "Hør her, vi kan enten hidse os op over det, eller også kan vi bare acceptere det og gemme det som en sjov historie resten af vores liv," beretter Hathaway.

Den Oscar-vindende skuespillerinde fik sin statuette for filmen "Les Misérables" i 2012. Fra 6. november kan hun ses i de danske biografer i filmen "Interstellar."

Newspaq