Ove Pedersen efter OB-sejr i Esbjerg: Ligner en redning

Skrevet af admin

24/04/2015

Mest læste i dag

OB tog fredag aften et stort skridt mod redning i Alka Superligaen, da det på Blue Water Arena i Esbjerg blev til en fynsk 2-0-sejr over vestjyderne.

Cheftræner i OB, Ove Pedersen, var efter kampen en meget tilfreds mand. Han pegede på vigtigheden af de tre point.

- Vi er jublende glade. Der står nu 32 point på kontoen, og med kun syv kampe tilbage ligner det en redning. Vi er på rette vej, siger den rutinerede cheftræner.

Han var især glad for, at hans mandskab havde lært af kampen i marts, hvor fynboerne senest spillede mod Esbjerg i Odense, og det blev til et 0-2-nederlag.

- Vi havde lært af den sidste kamp mod dem. De ville køre omstillinger, og det fik vi stoppet. Vi lod Esbjerg slå lange bolde, og det var vores taktik. De kunne have gjort ondt på os andre steder, men de blev ved med at slå planløse bolde op, siger Ove Pedersen.

På OB's centrale midtbane var der debut til blot 18-årige Jens Jakob Thomasen, og han var selvsagt tilfreds med sin første optræden.

- Jeg fik debut, og det gjorde mig utrolig glad. At vi så oven i købet vandt, gjorde bare det hele meget bedre. Det var en stor oplevelse, og modstanderen i dag var da også noget stærkere, end hvad jeg har været vant til, lyder det fra debutanten.

Offensivprofilen Rasmus Falk kronede en god kamp med en flot scoring til 2-0, da han smart trillede bolden mellem benene på en Esbjerg-spiller og efterfølgende scorede. Han var glad for både de tre point og scoringen.

- De tre point gør nu, at det begynder at ligne overlevelse. Hvis det ikke gør det, er vi selv ude om det, siger Rasmus Falk og uddyber målet:

- Jeg kom i en en-mod-en-situation, hvor jeg trak bolden mellem benene på en modstander, og så sparkede jeg den over i det lange hjørne. Det var dejligt at score, siger han.

/ritzau/