Ove Pedersen efter sejr: FCK var bedre end Midtjylland

01/03/2015 21:31

admin

Nyheder

Mest læste i dag

OB vandt 1-0 søndag aften i Odense mod FC København, der smed sejren efter 84 minutter på et selvmål af Mathias "Zanka" Jørgensen. Dermed rykker OB længere væk fra bundstriden med syv point til nedrykningsstregen.

OB var ellers under pres i store dele af kampen mod et velspillende FCK-mandskab, der kom til mange indlæg og chancer.

OB-træner Ove Pedersen er da heller ikke tilfreds med fynboernes spil i første halvleg, men roser alligevel mesterskabsaspiranterne fra FCK.

- I første halvleg tænkte jeg: Hold da op, de er væsentligt bedre end FC Midtjylland. Vi vidste, de ville komme med mange indlæg. Derfor er jeg ikke tilfreds med første halvleg, fordi vi fik alt for mange indlæg imod os i venstresiden.

- Heldigvis fik vi korrigeret det i pausen, og da jeg så, taktikken begyndte at fungere, begyndte jeg at tro på, at vi kunne få point med os, siger Ove Pedersen, der for en uge siden så sit hold tabe 0-3 ude til topholdet FC Midtjylland.

Mod FCK blev der kæmpet hårdt i duelspillet, og OB's midtbaneslider Martin Spelmann var tilfreds med at få alle tre point mod københavnerne.

- Vi har mange svære kampe i starten af foråret. Så at slå FCK på hjemmebane og fortsætte vores gode hjemmebanestatistik, er selvfølgelig fantastisk.

- Det var en blodig omgang, og det krævede mandshjerte i duellerne. Det kommer det også til at gøre i næste kamp.

OB ligger efter sejren stadig på Alka Superligaens 10.-plads og møder i næste runde FC Vestsjælland.

/ritzau/