OW Bunker går konkurs efter svindelsag

Skrevet af admin

07/11/2014

Dagens topnyheder

OW Bunker indgiver konkursbegæring. Det oplyser selskabet fredag aften til fondsbørsen.

- Det er med dybeste beklagelse at bestyrelsen og direktionen må meddele, at det ikke har været muligt at finde en holdbar løsning, skriver selskabet i meddelelsen.

- Som konsekvens heraf indgives konkursbegæring for OW Bunker A/S, O.W. Bunker & Trading A/S og O.W. Supply & Trading A/S, oplyser man.

Bestyrelsesformanden i OW Bunker, Niels Henrik Jensen, siger, at det er umuligt at redde forretningen.

- Siden kreditfaciliteten blev lukket ned onsdag er den underliggende forretning eroderet betydeligt, siger han i fondsbørsmeddelelsen.

- Bankerne har sikkerhed i alle tilgodehavender og som følge deraf, og uden tilsagn om ny, betydelig kreditfacilitet i den umiddelbare fremtid, er det ikke muligt at redde den resterende del af forretningen, siger han.

For efter at have arbejdet på at finde en løsning for OW Bunkers fremtid, står det nu klart, at der ikke er pengestærke banker eller aktionærer, der vil putte flere penge i brændstofsselskabet.

- Det står nu klart at sådanne faciliteter ikke vil blive gjort tilgængelige. Et salg af virksomheden som going concern er heller ikke en realistisk mulighed. Vi har derfor ingen anden mulighed end at indgive en konkursbegæring, siger Niels Henrik Jensen.

/ritzau/