På med blonderne gutter: Nu bliver der lavet lingeri til fyre

Det er ikke mange måneder siden, at mandeknolden var det hotteste i gadebilledet. Men den populære dille bliver ikke fremhævet nær så meget længere - måske fordi en ny tendens inspireret af det feminine har møvet sig ind på markedet. Eller gør et ihærdigt forsøg i hvert fald.

Butikken Menagerié producerer sexet undertøj til mænd - og det er IKKE for sjov. Selvom virksomheden har et par år på bagen, er det først nu, at offentligheden har fået øjnene op for deres produkter.

Det skriver New York Post.

- Vi ønsker at bringe mere pynt og skønhed ind i mandemode, men vi vil stadig minde om, at det er et brand til mænd, fortæller stifteren af firmaet Roman Sipe til Refinery29.

Ifølge New York Post er der noget, der tyder på, at Menagerié godt kan gå hen og blive en lukrativ forretning. Deres sorte, lavtaljede boksershorts med blonder, som sælges for op mod 460 kroner per par, er nemlig helt udsolgt. Det samme er deres sorte biker-blondeshorts næsten også.

Se stilen herunder.

 

Et billede slået op af MENAGERIÉ (@bymenagerie) den

14. Jan 2015 kl. 6:37 PST

 

 

Et billede slået op af MENAGERIÉ (@bymenagerie) den

11. Apr 2016 kl. 1:45 PDT

 

 

Et billede slået op af MENAGERIÉ (@bymenagerie) den

11. Apr 2016 kl. 1:17 PDT

 

 

Et billede slået op af MENAGERIÉ (@bymenagerie) den

30. Maj 2016 kl. 2:28 PDT

Trods den overraskende succes, er stifteren af virksomheden alligevel godt klar over, at der skal meget til, før trenden bliver mainstream.

- De fleste heteroseksuelle mænd synes ikke, at de har brug for det, og de kan ikke se sig selv købe et par blondetrusser, siger Roman Sipe.

Han tilføjer dog, at der er en del heteroseksuelle gutter, der finder produktet forførende og interessant. De spørger nysgerrigt, om undertøjet er behageligt at have på. Så hvem ved - næste år er det måske et helt almindeligt syn.

Se flere billeder af det frække mande-lingeri på Instagram.

Hvad mener du? Er det frækt med en fyr i sexet lingeri? Deltag i debatten på Facebook.

Følg Dagens Frække for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip