Pædofile opsøger børn på spillet Minecraft

Svensk politi er overbevist om, at pædofile opsøger småpiger på computerspillet Minecraft.

Det er det, efter en far ved et tilfælde opdagede, at en ung mand chattede med hans 9-årige datter gennem spillet over en måned. Det skriver Aftonbladet.

Avisen har talt med familien - også datteren - som blev opsøgt af fyren i spillets chatfunktion.

De hjalp hinanden med at bygge huse i spillet.

Læs også: Gruppe af pædofile mænd opsøgte gravide kvinde, så de kunne voldtage deres babyer

- Der var ikke noget mærkeligt. Vi talte mest om spillet. Han var så venlig, sagde pæne ting, at jeg var smuk og sådan noget, siger pigen, hvis identitet bliver beskyttet.

Hun chattede med manden hver dag. Han sagde, at han var 21 år gammel og ensom, fordi han ikke havde nogen venner. Derfor fik hun ondt af ham.

- Vi kunne tale om hvad som helst. Han spurgte en masse, sendte billeder af sig selv og spurgte, om jeg kunne vise billeder. Så det gjorde jeg også, siger pigen.

En computervirus fik faderen til at undersøge computeren. Her opdagede han deres lange korrespondance.

- Jeg var chokeret. Jeg har altid troet, at det var klassekammerater, hun spillede med, og jeg ved, hvor opmærksom min datter er, men det hjælper ikke mod denne fyr, siger faderen.

Læs også: Pædofil medbragte Disney-kjole til sexaftale med 10-årig - fik sig i stedet en slem overraskelse

Han er især chokeret over, hvor dygtig fyren var til at få alverdens oplysninger ud af pigen. Blandt andet hendes alder, højde, vægt, adresse, telefonnummer og hvornår forældrene som oftes er hjemme.

- Det er virkelig skræmmende, at han er så metodisk i sin tilgang, siger faderen, der meldte manden til politiet. Pigen er ikke den eneste, der har chattet med manden på Minecraft.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip