Pakistanske søstre er blevet berømte med Bieber-sang

Naboerne stimler sammen ved vinduerne og på tagene omkring familien Tabaydars hus i et af de meget fattige distrikter i udkanten af den pakistanske by Lahore.

Det minder næsten om en friluftskoncert. Mænd, kvinder og børn slås om pladserne, mens de hepper på den 15-årige Saania og den 13-årige Muqqadas Tabaydar - to søstre, der også er kendt som "Justin Bibis".

BBC siger, at de to teenagesøstre er blevet en internet-sensation med en optagelse af dem, hvor de synger Justin Biebers sang "Baby", mens deres mor slår på en urtepotte i baggrunden.

- Vi har sunget, siden vi var små. Mange i vores familie synger. Vi kender alle former for sange fra Pakistan og Bollywood, siger Saania.

- Men det er især Justin Biebers sange, der rører os, siger hun og tilføjer:

- Da vi hørte "Baby", begyndte vi at synge og springe omkring. Vi blev helt fortabt i den sang.

Hendes søster, Muqqadas, siger, at de har hørt sangen omkring 70 gange.

Saania og Muqqadas kommer fra en meget fattig baggrund og har forladt skolen efter få år. De taler ikke ret meget engelsk og har lært Biebers sang ved at gentage ordene og transskribere dem til urdu.

De er nu blevet kendte og har optrådt på lokale tv-stationer.

Den pakistanske blogger og aktivist Malala Yousafzai, som blev forsøgt dræbt af Taliban, har i de seneste år været med til at bringe pakistanske pigers og kvinders situation i fokus.

Malala Yousafzai, den yngste modtager af Nobels fredspris nogensinde, blev skudt i hovedet af en militant fra Taliban, fordi hun offentligt kæmper for, at piger og kvinder i Pakistan skal have de samme muligheder for at blive uddannet som den mandlige del af befolkningen.

/ritzau/Reuters

.

Dagens Gossip