Pandora skal lave Disney-smykker med Mickey og Minnie

Smykkeselskabet Pandora skal arbejde sammen med Disney. Sammen skal de blandt andet lave Disney-smykker inspireret af Mickey og Minnie Mouse, oplyser Pandora.

Smykkerne bliver i både guld og sølv, og den første bølge af Disney-smykkerne kommer i Pandoras butikker tidligt i november i Canada, Mexico, Puerto Rico, Mellemamerika og Caribien.

Samlet bliver der 25 forskellige designs. Oveni vil der være 16 designs, der vil blive solgt i Disneys forlystelsesparker og forretninger, herunder i Walt Disney World og Disneyland Resorts, oplyser Pandora.

- Vores forbrugere og forretningspartnere har efterspurgt Disney-tema produkter i årevis, og vi er begejstrede for endelig at kunne tilbyde dem et strålende sortiment af charms med både raffinement og lune, siger Scott Burger, direktør for Pandora Americas.

Tiffany Rende, direktør fra Disney Corporate Alliances and Operating Participants, siger, at Disney ser frem til at udnytte de fremtidige muligheder gennem denne alliance med Pandora.

- Ud over at vi præsenterer en ny smykkelinje fra Pandora i detailleddet, som vi ved Pandora fans vil sætte pris på, samarbejder vi også omkring andre produkter og særlige oplevelser for de besøgende i vores forlystelsesparker og ressorts, siger han i en pressemeddelelse.

Pandora kom ud af de første seks måneder af 2014 med et overskud på næsten 1,4 milliarder kroner. Af regnskabet fremgår det, at der har været fremgang de fleste steder i verden - dog halter den nordøstlige del af USA bagefter.

Derfor har man købt 27 butikker fra smykkevirksomheden Hannoush, og Pandora overtager driften af butikkerne i løbet af i år.

- USA klarer sig generelt godt og leverer for 23. kvartal i træk vækst i det direkte sammenlignelige salg ud af butikkerne, siger Allan Leighton.

- Alle regioner i USA leverer vækstrater bortset fra den nordøstlige del. Denne region er vores ældste i USA, og vi ser et behov for at opdater netværket. Denne proces er begyndt, og vil blive fremskyndet gennem transaktionen med Hannoush, siger direktøren.

/ritzau/

 

Dagens Gossip