Paprika skal erstatte Bodil Jørgensen i revy

Skuespillerinden Paprika Steen er i sidste øjeblik trådt ind og erstatter Bodil Jørgensen i Tivolis sommerrevy Tam Tam.

- Da vi fik meldingen om, at Bodil nok ikke ville kunne vende tilbage til Glassalen, måtte vi arbejde på at finde en værdig afløser for vores allesammens Bodil.

- Hele holdet er meget taknemmelige for, at Paprika kunne springe til med så kort varsel. Paprika er både skøn og sjov, så en bedre afløser og holdkammerat kunne vi ikke ønske os, og jeg er sikker på, at Bodil synes det samme, siger executive producer Jesper Winge Leisner.

Bodil Jørgensen kom alvorligt til skade onsdag under optagelser til en ny Far til fire-film på Mandø i Vadehavet. Her pådrog hun sig nogle alvorlige kvæstelser og knoglebrud.

Bodil Jørgensen ville sammen med en anden skuespiller køre en traktor op på et dige ved Mandø Ebbevej. Da traktoren nærmede sig toppen, gled den, og Bodil Jørgensen faldt af og blev ramt af traktoren.

Jesper Winge Leisner siger dog torsdag til BT, at den 53-årige Bodil Jørgensen er i bedring.

Paprika Steen er blandt andet kendte for filmene "Den eneste ene", "Vikaren" og senest "Kolbøttefabrikken", som havde premiere i slutningen af maj. Derudover har hun også været en del af komediegruppen Lex og Klatten.

Paprika Steen tilslutter sig sommerrevyen, der også består af Søs Egelind, Niels Olsen, Alexandre Willaume, Christiane Schaumburg-Müller og Pelle Emil Hebsgaard fredag aften, og spiller derefter alle forestillinger frem til sidste forestilling 26. juli.

/ritzau/

 

Dagens Gossip