Par gift ved sygeseng: De opfylder deres 5-årige søns sidste ønske

Et engelsk par blev i lørdags gift ved deres søns hospitalsseng. Derved fik femårige Corey Edward opfyldt sit store, men måske også sidste ønske.

En alvorlig hjertefejl er årsag til, at Corey Edwards er indlagt på et børnehospital i byen Bristol i den sydvestlige del af England.

Intet mindre end otte gange har Corey Edward gennemgået risikofyldte hjerteoperationer, og i al den tid har drengen haft ét stort ønske: at hans far og mor ville sige ja til hinanden.

21-årige Jemma og den syv år ældre Craig har været forlovet i tre år, men bryllupsplanerne har hele tiden stået i skyggen af sønnens alvorlige hjertesygdom.

Sygdommen blev forværret i januar, hvor Corey Edward blev indlagt på hospitalet med en slem forkølelse.

Læs også: Uheldig mand afsløret i utroskab - fik besøg af 17 kærester på hospitalet

Læger og sygeplejerske forklarede her forældrene, at deres søn muligvis kun havde få dage tilbage at leve i.

Med hjælp fra de ansatte var der derfor i weekenden et noget udsædvanligt bryllup på børnehospitalet i Bristol, hvor femårige Corey Edward stod for at holde vielsesringene ved den rørende ceremoni.

- At have vores søn her betyder mere end noget andet, og vi vil aldrig glemme denne dag, forklarer Craig Edward til Mirror.

De ansatte på hospitalet var ivrige for at give en hånd med, da det stod klart, at den lille drengs tilstand nu var så ustabil, at det var usikkert, hvad fremtiden ville bringe.

- Vi havde hun få dage til at planlægge vielsen, siger bruden Jemma og fortsætter:

- Vi skyldte os ind til byen, hvor vi købte en brudekjole og et jakkesæt, men vi måtte nøjes med at bruge vores forlovelsesringe som vielsesringe, siger Jemma til den engelske avis.

Det nygifte par tilbragte bryllupsnatten ved sønnens sygeseng.

Craig Edward fik konstateret den alvorlige hjertefejl, da han blot var syv måneder gammel. 

Følg Dagens.dk for flere lignende artikler:

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip