Par i omdans: Nu er det værste overstået

De er blevet mødt med rosende ord fra dommerne fredag efter fredag i denne sæson af Vild med dans.

Denne fredag aften var de rosende ord dog ikke nok, og sangeren James Sampson og partneren Mie Moltke endte i en omdans mod håndbolddarlingen Katrine Fruelund og den professionelle danser Aslak Amtrup.

Det endte dog godt for den 44-årige sanger og den erfarne danser, der kæmpede sig videre i konkurrencen. Det var også et tydeligt lettet par, der mødte Ritzau Fokus efter showet.

- Jeg er allermest sindssygt lettet. Vi har så meget, vi gerne vil vise mere af, og James har stadig en masse dans i kroppen. Så jeg ville synes, at det var frygtelig ærgerligt, hvis vi røg ud i aften, siger Mie Moltke, og hendes partner stemmer i.

- Jeg har en lidt blandet følelse. Jeg er så glad, men det var ganske ubehageligt at ryge i omdans. Jeg rystede, var tør i munden, og jeg kan slet ikke huske, hvad jeg tænkte, siger James Sampson.

Parret dansede en vals, som dommerne kaldte for "romantisk" og "smuk". Dansen vakte dog en smule problemer for den amerikansk-danske sanger. Han har nemlig tidligere brækket begge ankler hele fire gange, og derfor er der ikke helt lige så meget bevægelse i dem.

- Han har jo brækket sine ankler, og derfor havde han sværere ved at lave trinene. Man kan jo ikke trylle, og alle har bagage med. Jeg synes, at han gjorde det sindssygt godt. Valsen var nok det allerværste for hans ankler, så det er dejligt, at vi overlevede det. Det værste er nok overstået i forhold til det, siger Mie Moltke.

"Stjerne for en aften"-sangeren havde også gjort sit for at passe på de dårlige ankler.

- Jeg har forbindinger om anklerne, og jeg har gjort det så godt, som jeg kunne. Jeg synes egentligt, at det gik super godt. Nogle siger også, at det er svært at være de første på gulvet. Vi må bare gøre det bedre næste gang, siger han.

James Sampson og Mie Moltke kan endnu engang opleves på dansegulvet næste fredag klokken 20.00 på TV2.

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip