Parken-ansat tiltales også for kursfusk

Bagmandspolitiet har rejst tiltale mod en medarbejder i Parken Sport & Entertainment i forbindelse med sagen om kursmanipulation, oplyser selskabet til fondsbørsen.

Der er ikke rejst tiltale mod den nuværende koncerndirektør i selskabet, Anders Hørsholt, fremgår det af meddelelsen.

- Hvorvidt Parken Sport & Entertainment A/S vil kunne ifalde et strafansvar som konsekvens af den rejste tiltale kan ikke afgøres på nuværende tidspunkt, og derfor er det ikke muligt at vurdere om sagen kan få økonomiske konsekvenser for Parken Sport & Entertainment A/S, skriver selskabet.

Bagmandspolitiet har efter tre års efterforskning rejst tiltale mod selskaberne Parken Sport & Entertainment og FIH Erhvervsbank med påstand om bødestraf.

I en meddelelse til fondsbørsen skriver FIH Erhvervsbank om tiltalen, at banken nægter sig skyldig og ikke vil kommentere sagen yderligere under sagens forberedelse.

Derudover er der rejst straffesager mod den daværende bestyrelsesformand i Parken Flemming Østergaard og daværende administrerende direktør i Parken Jørgen Glistrup for kursmanipulation under særligt skærpende omstændigheder.

Der er rejst tiltale mod yderligere to personer, hvor der i øjeblikket er nedlagt navneforbud, oplyser bagmandspolitiet.

 

/ritzau/

 

Dagens Gossip