Passagererne var bange for at flyve efter ulykke: Piloten reddede deres dag

At være pilot handler selvsagt om at få “skibet” sikkert i havn.

Men efter den skrækkelige ulykke, hvor en pilot med vilje styrtede et Germanwings-fly ind i en klippevæg og dræbte 150 mennesker om bord, er det ikke nemt at overbevise selvsamme flyselskabs passagerer om, at de er ganske trygge om bord på flyet.

Læs også: Andenpiloten fløj med vilje ind i bjerg: Passagerer skreg lige før styrt

Derfor må der alternative metoder i brug, og det forstod piloten, der stod for at flyve blandt andre passageren Hugh Roche Kelly fra Berlin til Paris for få dage siden.

- Piloten stod frem i selve midtergangen af flyet og fortalte på tre sprog, hvor svære tiderne er for ham og resten af personalet, hvordan de alligevel elsker deres job, og hvor taknemmelige, de er for, at der stadig er passagerer, der vil rejse med dem. Mest af alt, sagde han, at han bare ville komme ud for at stå foran alle passagererne og have øjenkontakt med hver og en af passagererne på sit fly, så han kunne møde os og vi ham, fortæller Hugh Roche Kelly i et brev til sin bror.

Læs også: Lufthansa reserverer alle større avisers helside-annoncer til dette budskab

De er begge så berørt over gestussen, at de har postet oplevelsen på Twitter (læs hele indlægget nedenfor), og det deles nu af hundredevis af brugere på de sociale medie.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

.

Dagens Gossip