Patrick Nielsen-skade udskyder Fight Night-stævne

admin

426 uger siden

|

17/05/2016

Dagens topnyheder

Efter planen skulle Patrick Nielsen som hovednavn bokse ved Nordic Fight Night-stævnet 28. maj i Kjellerup.

Men stævnet er blevet udskudt på grund af en skade hos Patrick Nielsen, som ikke kan gå i ringen mod Denis Douglin i supermellemvægt.

Under sparringen op til kampen pådrog Patrick Nielsen sig et brud i mellemhånden og i håndledet.

- Jeg mærkede en del smerte i mit venstre håndled under sparringen, og jeg vidste, at der var noget galt.

- Jeg gik til en håndspecialist, der bekræftede skaden og fortalte mig, at jeg skal have en operation, siger Patrick Nielsen i en pressemeddelelse.

Den 25-årige Albertslund-bokser skal efter operationen holde pause i træningen og er dermed ude i samlet to-tre måneder.

- Jeg er meget skuffet lige nu. Jeg så frem til at bokse mod Douglin 28. maj, så jeg kunne komme tættere på en VM-kamp. Nu er jeg nødt til at holde pause et stykke tid for at komme mig over skaden.

- Efter operationen går der otte uger, før jeg kan begynde at slå igen, men jeg kommer stærkt tilbage, og jeg ser frem til at bokse igen efter sommeren, lyder det fra bokseren.

Patrick Nielsens operation vil blive overvåget af en af de bedste håndspecialister i Berlin, oplyser promotor Nisse Sauerland.

- Vi har fuld tillid til, at operationen bliver en succes, og at Patrick kommer sig hurtigt.

- Vi bliver desværre nødt til at udskyde Nordic Fight Night 28. maj, men vi vil snarest muligt offentliggøre en ny dato, siger Nisse Sauerland.

Fans, der allerede har købt billetter til boksestævnet, kan få fuld refusion.

/ritzau/