Penge og god sex hænger sammen – men det er ikke antallet af kroner, der gør en forskel

Sex er bedre, når der er ro på privatøkonomien. Det tyder et studie af Time Money på.

For de modne par (den såkaldte baby-boom-generation) på plus 50 år svarer 44 procent af dem, der stoler fuldt ud på deres partners beslutninger vedrørende penge, at de har et godt sexliv.

Blandt dem, der ikke stoler på deres partners økonomiske sans, svarer kun 18 procent, at de har god sex med deres partner.

Læs også: 8 tegn på,a t du er lidt for tryg i dit parforhold

Blandt de yngre par på under 35 år er der også en sammenhæng mellem kvaliteten af lagengymnastikken og tilliden til deres partners beslutninger omkring penge. 

Her svarer 75 procent, af de “tillidsfulde”, at de har god sex, mens kun 34 procent af “tvivlerne” har god sex.

Par, der er enige og derfor skændes mindre om emner så som, hvor meget de sparer op, og hvordan deres budgetter bør se ud, har dermed bedre sex.

Læs også: 7 spørgsmål, du aldrig behøver stille manden, som elsker dig

Det er ikke antallet af penge, der er afgørende, men netop enigheden og tilliden mellem partnerne, der er afgørende, konkluderer studiet.

Uanset om det direkte er forholdet mellem penge og sex eller mellem netop tilliden til hinanden og kvaliteten af sex, der er afgørende for svarene, så tyder tallene på, at der er god grund til at få ro på de basale husholdningsspørgsmål, hvis der skal skrues op for romantikken i det lille hjem.

Følg Dagens Frække for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip