Pension

01/05/2018 15:00

webmaster

Nyheder
Velkommen til Dagens.dk's guide for pensionister og alle der søger informationer om pension.

Mest læste i dag

Her finder du seneste nyheder og satser om alt fra folkepension grundbeløb til pensionstillæg og boligydelse for pensionister. Du kan læse om aldersopsparing og ældrecheck, som alt sammen er skabt for at hjælpe de ældre i samfundet.

Aldersopsparing - I januar i år kom der nye regler for aldersopsparing. Her finder du alle de nødvendige oplysninger om regler, opsparing og udbetaling af alderspension i Danmark.

Boligydelse - Hvordan klarer du boligudgifterne, når du går på pension, eller hvis du som pensionist mister din ægtefælle? Her finder du oplysninger om boligydelse og hvem der kan søge.

Folkepension - Find de seneste tal for folkepension og hvordan du ansøger om pension. Alt fra satser til regler og vores beregner.

Folkepension grundbeløb - Her kan du læse om krav og folkepension grundbeløb satser i 2018. Alle danske statsborgere har ret til folkepension, men de skal som minimum have opholdt sig i Danmark i 40 år. 

Førtidspension - Vil du gerne vide mere om førtidspension og hvad der skal til for at modtage tidlig pension? Så har vi lavet denne brugbare guide, som giver tips og tricks, samt satser og regler.

Helbredstillæg - Det almindelige helbredstillæg gives til pensionister, så de kan dække udgifter til medicin, tandlæge og andre behandlinger. Her kan du se om du lever op til krav om at kunne modtage helbredstillæg og personligt tillæg.

Pensionist - Danmarks største nyhedsmedie for pensionister. Alt hvad du bør vide som pensionist i landet.

Pensionstillæg - Alle danske pensionister kan få til pensionstillæg til deres folkepension. Her kan du læse om satser i 2018 ud over grundlønnen.

Plejehjem - Der kan komme et tidspunkt i alle menneskers liv, hvor man på grund af sygdom ikke længere kan klare en tilværelse i eget hjem. Hvad gør man så? Her kan du læse om plejehjem og hvordan du får en ældrebolig i Danmark.

Tjenestemandspension - Her kan du finde tjenestemandspension satser og hvad det vil sige at være tjenestemand. Se hvornår der er tjenestemandspension udbetaling her.

Ældrecheck - Ældrechecken bliver også kaldt den supplerende pensionsydelse, da den udbetales til pensionister med meget lille formue eller ingen opsparing. Ældrecheck varierer meget i størrelse fra 0 kroner til 17.200 kroner om året. Se alle satser her.