Pensioneret sportsmand: Min søn stjæler

Efter fodboldstøvlerne blev lagt på hylden, er David Beckham blandt andet blevet kendt for at være meget velklædt.

Og det lader nu til, at det også er gået op for hans 16-årige søn Brooklyn. I hvert fald stjæler den unge mand ofte tøj fra sin fars klædeskab.

Det skriver internetmediet Heatworld.

- Min ældste dreng Brooklyn er 16 år. Og hver gang jeg går i mit klædeskab, ligger der tøj på gulvet, uden jeg selv har været derinde. Jeg ved, det er ham, der tager mit tøj. Og det kan godt være, at han ikke altid synes, at jeg er den sejeste far, men han har åbenbart ingen problemer med at stjæle mit tøj, fortæller den pensionerede fodboldstjerne.

Og det er ikke kun superstjernens søn, der bliver inspireret af sin fars tøjstil. Det fungerer nemlig også den anden vej rundt.

- Jeg får masser af inspiration fra mine børn også. Brooklyn forsøger konstant at finde sit eget "look", og det samme gør sig gældende for Cruz. Og Romeo er bare Romeo, og han ser fantastisk ud i alt, han ifører sig. Men de inspirerer mig konstant, siger Beckham.

Sammen med konen Victoria har David Beckham tre sønner og en datter.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip