Pensionist betalte 840.000 for to pølser og en kakaomælk

Da 78-årige Arne Birk gik ind på Grill House i Snertinge, havde han ikke regnet med, at lysten til pølser og kakaomælk skulle starte paniske opkald mellem ham og hans bank.

Han bestilte to pølser og en kakaomælk, men de 84 kroner, det kostede, blev ved en fejl tastet ind som 840.000 kroner. Og da pensionisten kom til at trykke godkend, stod han pludselig med et gigantisk overtræk på sin konto, og så var gode råd dyre.

Læs også: To mænd skubber kvinde i havnen i Aalborg

Ekspedienterne kunne ikke tilbageføre købet, og ejeren af grillbaren blev tilkaldt, men han kunne heller ikke tilbageføre beløbet.

Både Arne Birk og ejeren af grillbaren kontaktede Dragshol Sparekasse og Nets for at stoppe transaktionen, men det var for sent, og derfor stod den 78-årige pensionist pludselig med et overtræksbegyr på 1216 kroner, som ingen af parterne havde lyst til at betale.

- Der var tale om en menneskelig fejl, som der blev gjort opmærksom på med det samme, fortæller grill-indehaveren, Marianne Hansen til Nordvestnyt, og understreger, at hun har undskyldt til den uheldige kunde mange gange.

Læs også: Jyder vil have grænsebomme, københavnere er imod

Efterfølgende kontaktede sn.dk banken, der ikke vil lade pølsekunden hænge på gebyret.

- Det dækker vi af konduite, da det ikke er vores kundes skyld, siger direktøren, hvilket er en udgang på hele miseren, der glæder Arne Birk.

- Det er dejligt at være fri for al pølsegæld og overtræksrente, siger han til Nordvestnyt.

Følg Dagens.dk for flere lignende artikler:

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip