To personer er omkommet i en brand i København

En brand har kostet to personer livet natten til torsdag.

Branden brød ud i en stuelejlighed i Birkegade på Nørrebro i København, oplyser Københavns Politi.

- Klokken 02.41 får vi en melding om brand i en lejlighed på Nørrebro. Desværre er to personer omkommet i branden. De er begge blevet fundet i lejligheden, men vi ved endnu ikke særlig meget om ofrene, siger vagtchef Henrik Brix til Ritzau.

Politiet ved heller ikke, om de omkomne er beboere i lejligheden.

- Brandsektionen møder ind her til morgen, og de overtager undersøgelserne, så vi ved ikke meget om, hvem de døde er. Den ene tyder på at være beboer i lejligheden, men det ligger ikke fast, siger Henrik Brix.

Han kan dog oplyse, at der er tale om to mænd.

Brandårsagen ligger heller ikke fast tidligt torsdag morgen.

- Brandårsagen afventer at blive undersøgt. Det tyder på, at der er tale om en glødebrand. Derfor er antagelsen, at det er røgen, der har slået de to personer ihjel, men det er ikke sikkert, da der fortsat mangler at blive foretaget ligsyn, siger vagtchefen.

Det var beboere i ejendommen, der alarmerede brandvæsnet, da de kunne lugte røg.

- Beboerne i nabolejlighederne blev evakueret i kortere tid. De opholdt sig i en bus, der blev kørt til stedet, mens brandvæsnet arbejdede i lejligheden. To eller tre naboer blev kørt på hospitalet til observation for røgforgiftning, siger Henrik Brix.

Politiet er på stedet, indtil teknikerne kommer og kan begynde deres undersøgelser.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip