To personer meldes alvorligt såret af skud i Paris

To personer meldes såret ved et skyderi i det sydlige Paris. Det er ikke bekræftet, om det har forbindelse med angrebet onsdag mod satire-magasinet Charlie Hebdo, oplyser tv-stationen Itele.

En politikilde til Reuters siger, at der er tale om én såret betjent. Ifølge nyhedsbureauet AFP har en mand affyret skud mod fransk politi. To personer skal være alvorligt såret ved skyderiet.

Flere franske medier skriver, at der er tale én såret betjent og en såret person, der formentlig arbejder ved det franske vejvæsen.

En politikilde siger til AFP, at en mand iført skudsikker vest affyrede skud med en automatriffel mod politiet. Skudepisoden skal være sket i nærheden af Porte de Chatillon.

12 personer blev dræbt og 11 såret i forbindelse med onsdagens angreb mod det satiriske magasins redaktion i den franske hovedstad lidt før klokken 12 onsdag. Fire af de sårede er være i kritisk tilstand.

Tusindvis af politifolk deltager i jagten på de formodede gerningsmænd.

Fransk politi har udstedt arrestordre på den 32-årig Cherif Kouachi samt den 34-årige storebror Said Kouachi, som mistænkes for at stå bag massakren. Begge er født i Frankrigs hovedstad Paris.

En tredje mistænkt har meldt sig selv til politiet natten til torsdag.

Den franske indenrigsminister, Bernard Cazeneuve, siger, at syv personer er blevet anholdt i løbet af natten. Kilder siger til Sky News, at én af de anholdte skal være en svoger til de to hovedmistænkte for terrorangrebet mod Charlie Hebdo.

Frankrigs præsident, François Hollande, har erklæret national sørgedag torsdag og sagt, at alle officielle bygninger skal sætte flaget på halv de næste tre dage. Der holdes desuden et minuts stilhed klokken 12 torsdag.

/ritzau/Reuters

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip