Perus hattrickhelt efter sejr: Ikke mange troede på os

Peru er ikke kendt for at stikke hovedet langt frem i de største fodboldturneringer, men i årets Copa America lugter landsholdet nu for alvor et stort resultat.

Natten til fredag dansk tid spillede Peru sig i semifinalen ved de sydamerikanske mesterskaber efter en 3-1-sejr over Bolivia i kvartfinalen.

Sejren kom i stand efter et hattrick af den tidligere Bayern München-angriber Paolo Guerrero, der i dag er på kontrakt i den brasilianske klub Flamengo.

Nu venter værtsnationen Chile i semifinalen, og hattrickhelten er stolt over at bevise, at Peru kan mere, end fans og eksperter forventer.

- Vi bliver bedre og bedre. Ikke mange mennesker troede ret meget på os inden denne turnering, men nok en gang beviser vi, at vi er et godt hold, siger Guerrero ifølge Reuters efter kampen.

Peru var også i semifinalen ved Copa America i 2011, hvor det dog blev til et nederlag til de senere vindere fra Uruguay.

Landet har to gange vundet turneringen, men den seneste triumf er helt tilbage i 1975.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip