Peter Madsens flugt: Sådan gjorde han

På et pressemøde her til eftermiddag har Vestegnens Politi meldt ud, hvad der skete, da Peter Madsen flygtede fra Herstedvester Fængsel.

Omkring klokken 10.00 tirsdag forsøgte Peter Madsen at flygte fra Herstedvester Fængsel.

Ifølge Ekstra Bladet truede han sig ud gennem porten ved at tage en kvindelig psykolog som gidsel under trussel med en 'pistollignende genstand'. Derfor turde vagterne ikke andet end at lukke den livstidsdømte indsatte ud i friheden. Derefter truede Peter Madsen med, at han havde en bombe på sig, som han ville sprænge.

Det lykkedes politiet at få anholdt Peter Madsen, og efter et par timer blev Peter Madsen kørt væk fra stedet tæt ved fængslet.

Troede han havde sprængstof på sig

På pressemødet her til eftermiddag forklarede politiet, at Peter Madsen havde iført sig et vellignende bombebælte, men intet tyder på, at der var sprængstof i bælten. Det var også grunden til, at Peter Madsen kom til at 'sidde relativ længe' på jorden, blev det forklaret på pressemødet.

Da han blev anholdt, var han lige hoppet ind i en bil, men intet tyder på, at manden i bilen havde noget med Peter Madsens plan at gøre.

"Vi skal finde ud af, hvor groft det har været. Men lige nu har vi ikke besluttet, om han skal i Grundlovsforhør," sagde repræsentanten for politiet i forhold til, hvad der nu skal ske med Peter Madsen. 

Peter Madsen blev 26. september 2018 idømt fængsel på livstid for drabet på journalisten Kim Wall.

 

 

 

 

Dagens Gossip