Peyton Manning kan slutte med en titel i Denver

Dåbsattesten siger 39 år for Denver Broncos' stjerne-quarterback Peyton Manning, og 2015-sæsonen i NFL, som begyndte natten til fredag dansk tid, kan meget vel blive hans sidste.

Især hvis Denver snupper den Super Bowl-titel, som man har jagtet i tre sæsoner med Manning ved roret.

- Denver er blandt favoritterne, og hvis holdet vinder mesterskabet, så tror jeg, han stopper, siger Viasats NFL-ekspert Anders Rune Jansen.

- At slutte med et mesterskab ville jo være det ultimative. Men derudover handler det om, hvordan hans krop har det, og det er ikke usandsynligt, at han stopper.

Denver Broncos er snublet kort før mål i alle tre sæsoner, hvor Peyton Manning har været der, og det har til dels været på grund af et forsvar, som ikke har haft samme niveau som Mannings angreb.

Men det bør ikke komme til at stoppe holdet i denne sæson.

- Det er et rigtig godt hold, Manning er på. Jeg tror nærmest, deres forsvar bliver bedre end deres angreb i år, og det siger jo altså ikke så lidt, siger Anders Rune Jansen, som forventer, at udfordrerne til titlen vil være "the usual suspects".

- Jeg tror, at de fire hold, som var i konferencefinalerne i sidste sæson, også kommer til at være med fremme i år, med mindre selvfølgelig deres quarterback går i stykker eller sådan noget, men det kan man jo sige for alle hold, siger NFL-eksperten.

- Green Bay Packers ser stadig enormt stærke ud, det samme gør Seattle Seahawks, Indianapolis Colts er blevet forstærket, og New England Patriots kommer også til at være der, vurderer han.

Manning og Denver Broncos indleder sæsonen natten mellem søndag og mandag dansk tid på hjemmebane mod Baltimore Ravens.

/ritzau/

 

Dagens Gossip