Philip Larsen: Der var mange følelser på isen

Mundvigene hænger lodret nedad på det danske ishockeylandshold, efter at danskerne søndag eftermiddag blev besejret med 4-3 af ærkerivalen Norge.

Der var røde øjne hos flere af danskerne efter kampen, og NHL-backen Philip Larsen forstår sine holdkammeraters frustrationer over endnu et VM-nederlag til nordmændene.

- Det ville være forkert, hvis der ikke var følelser i en kamp mellem to rivaler. Der er enormt mange følelser på spil. Man kan godt mærke, at drengene var oppe at køre - også mere end i andre kampe, siger Philip Larsen.

Der er bred enighed om, at danskerne gjorde det svært for sig selv ved at blive ramt af otte udvisninger mod et norsk hold, der altid er giftige i powerplay.

- Otte udvisninger svarer til næsten en hel periode i undertal, og så skal det blive en meget svær kamp, når man møder Norge. Det kan vi hverken byde de spillere, der spiller boxplay, eller vores målmand Simon Nielsen.

- Antallet af udvisninger skal minimeres. Men i mine øjne spillede vi en rigtig god kamp og stod sammen som et hold.

- Det var små detaljer, der gjorde, at vi tabte. Men det er også detaljer, der er relativt lette at rette. Hvis vi er lidt mere forsigtige, så skal det nok gå. Der er ingen grund til panik, siger Philip Larsen.

Nordmændene lavede alle fire mål i overtal, og det aftvinger respekt, mener han.

- Man kan sige mange ting, men Norge er også et godt hold. Man skal også give dem ros, for de ved, hvordan de skal slå os. Det er enormt frustrerende, konstaterer han.

Danmark er uden point efter de første to kampe. Nordmændene har seks maksimumpoint.

/ritzau/

 

Dagens Gossip