Piotr Wozniacki: Caroline er klar til de store kampe

Caroline Wozniacki har gjort kort proces i den første uge af Wimbledon, hvor hun blot har afgivet 11 partier i de første tre sejre.

Hun er rustet til de kommende store kampe i turneringens uge to, mener Piotr Wozniacki, selv om hun endnu ikke er blevet presset.

Før Wimbledon spillede hun således flere tætte kampe i Eastbourne, og også i en række træningskampe mod nogle af konkurrenterne i verdenstoppen har Wozniacki vist stor styrke.

- Caroline skal nok være klar. I Eastbourne så hun sit niveau i tætte kampe, og hun har også spillet utroligt mange træningskampe. Måske ikke hele kampe, men så et sæt, og hun har vundet næsten alle.

- Jeg vil ikke nævne nogle navne, men hun har spillet mod mange forskellige. Venstre- og højrehåndede, og hun vandt over alle, fortæller Piotr Wozniacki.

Caroline Wozniacki har i de første runder af Wimbledon vist stor styrke i egen serv, som endnu ikke er blevet brudt. Desuden har hun været skarp i kampenes nøglepoint.

- Jeg tror, Caroline forstår situationerne og har ekstra fokus på det hele. Hun har også været lidt heldig og har ramt tæt på linjerne og vandt en netruller på en breakbold, lyder det fra Piotr Wozniacki.

Mandag spiller Caroline Wozniacki sin 1/8-finale mod tjekken Barbora Zahlavova Strycova, som danskeren fører 3-0 mod i den indbyrdes statistik.

Kampen skal spilles på bane 12 og begynder formentlig mellem klokken 13 og 14 dansk tid.

/ritzau/

 

Dagens Gossip