Piotr Wozniacki: Caroline spillede klogt mod Radwanska

Den danske tennisstjerne Caroline Wozniacki spillede en klog kamp, da hun torsdag vandt 7-5, 6-3 over Agnieszka Radwanska i gruppespillet ved sæsonfinalen WTA Finals i Singapore.

Det mener far og træner, Piotr Wozniacki.

- Det vigtigste i dag var, at Caroline forstod, hvad der var nødvendigt mod en spiller som Agnieszka Radwanska. Det var meget vigtigt ikke at satse for hurtigt og for meget, for det har Radwanska vundet mange kampe på.

- Derfor skulle hun selv spille defensivt i perioder for så at slå kontra, når chancen bød sig. Hun skulle holde sit fokus og gerne trække duellerne ud, så længe hun kunne. Hun kunne godt have spillet i et højere tempo, men det havde medført for stor risiko.

- På den måde er jeg meget tilfreds med hendes præstation. Det var vigtigt. Agnieszka tabte lidt energi hen i andet sæt. Hun ved godt, at hun næppe kan slå Caroline i en tre-sætter, siger han til Ekstra Bladet.

Wozniacki har med torsdagens sejr slået både Maria Sharapova og Agnieszka Radwanska i gruppespillet. I den sidste gruppekamp venter Petra Kvitova.

/ritzau/

 

Dagens Gossip