Pirlo: Samme fokus skal hjælpe Juventus i finalen

06/05/2015 01:23

admin

Nyheder

Mest læste i dag

Den rutinerede italienske midtbanegeneral Andrea Pirlo glæder sig over, at han sammen med Juventus slog Real Madrid med 2-1 på hjemmebane i den første af to Champions League-semifinaler.

Kan Juventus holde samme fokus i returkampen, er vejen til en finale i Berlin lagt, siger Andrea Pirlo til Sky Sport Italia ifølge fodboldmediet Football Italia.

- Vi har sendt en besked om, at vi er her, vi vil i finalen, og vi vil kæmpe hele kampen igennem i Madrid.

- Det her var én kamp, og det bliver en anden kamp, hvor vi skal have samme tro og fokus. Vi tager til Madrid med selvtillid og tro på, at vi kan nå finalen. Vi skal gentage denne præstation med god teknik og koncentration, siger Andrea Pirlo.

Når finalen lørdag 6. juni bliver spillet i Berlin, kan det blive et flashback for Pirlo, der fejrede karrierens største triumf samme sted, da han blev verdensmester med Italien i 2006.

- Udtrykket "Vi er på vej til Berlin" er altid i mit hoved, og jeg håber, det kan ske igen. Er det skæbnen? Det håber jeg, siger Pirlo.

Også forsvarsspiller Patrice Evra ser lyst på Juventus' præstation i tirsdagens semifinale, der har givet et godt udgangspunkt.

- Jeg er stolt af mine holdkammerater, og jeg er stolt af trænerstaben, for vi har været godt forberedte.

- Anden kamp bliver sværere, men vi er fortrøstningsfulde. Det er aldrig nemt at spille mod Real Madrid, siger Patrice Evra til uefa.com.

Samtidig roste Evra angriberen Carlos Tévez, der scorede kampens sidste mål på et straffespark, som Tévez selv fremtvang.

- Tévez, han er en mester, og han har arbejdet hårdt og professionelt, siger Evra.

Holdene spiller returopgør onsdag i næste uge.

/ritzau/