Pizzeria røvet med baseballbat og kniv: To mænd anholdt

En større mængde mønter var udbyttet for to mænd, der sent torsdag aften røvede et pizzeria på Valby Langgade i København.

Det oplyser Københavns Politi.

To mænd er anholdt i sagen.

- To yngre mænd indfinder sig i butikken og truer sig til et pengebeløb. Det er lykkedes os at finde dem ikke langt derfra med udbyttet, så to mistænkte er anholdt, siger vagtchef Henrik Stormer til Ritzau.

Røverne truede sig til penge fra pizzeriaets kasse med baseballbat og kniv, men der var angiveligt tale om et mindre beløb.

Den voldsomme episode fandt sted klokken 23.02 torsdag aften, og omkring klokken 23.30 var de mistænkte lagt i håndjern.

- De slap af sted med en større mængde mønter, som svarer til det beløb, vi fandt på den ene af de anholdte. De blev anholdt i Valby ikke langt fra Valby Station, og de har erkendt de faktiske forhold, siger Henrik Stormer.

Politiet kan ikke oplyse om de anholdtes alder.

Trods et sparsomt signalement lykkedes det betjente at finde frem til gerningsmændene, fordi der var et stort politiopbud i området

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip