Plakatstive elge truede villaejer og stak af fra politiet

Det svenske politi måtte tirsdag aften rykke ud til en adresse i på Ingarö i den stockholmske skærgård. Fem elge, der havde fået lidt godt til mulen, optrådte så truende, at en villaejer ikke kunne komme ind i sit hus.

Det skriver Aftonbladet.se.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Elgene havde aftenen igennem samlet sig en solid brandert ved at æde gærede nedfaldne æbler på en villagrund. Da ejeren af villaen sent tirsdag aften kom hjem, var de stærkt berusede dyr i den grad i vejen. Og de fulde og aggressive elge havde ikke tænkt sig at lade villaejeren passere.

LÆS OGSÅ: Forvirret elg skudt i Göteborgs centrum

Politiet blev derfor alarmeret. Men nogen eller noget havde tilsyneladende advaret den stangstive femtet, mener ordensmagten.

- Politiet, som kom til stedet for at konfrontere elgene, konstaterede, at elgene tilsyneladende var blevet advaret om politiets ankomst og derfor havde truffet den kloge beslutning at forlade adressen, skriver informationsmedarbejder hos Stockholms Politi, Albin Näverberg, på politiets hjemmeside.

SE OGSÅ BILLEDERNE: Elg forsøgte at parre sig med statue

Den forskrækkede husejer blev efterfølgende anbefalet at fjerne de nedfaldne æbler.

- De må finde et andet værtshus, skriver Albin Näverberg.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip