Pokalchok: Danmarksseriehold slår FCN ud

Superligaklubben FC Nordsjælland er sensationelt færdig i pokalturneringen, DBU Pokalen, allerede i anden runde.

Superligaholdet måtte efter 1-1 i ordinær tid ud i forlængelse og straffesparkskonkurrence mod SC Egedal, der spiller i Danmarksserien.

Og i den mentale dyst fra 11-meter-pletten på Ølstykke Stadion var det favoritterne, der blev de små.

Godt nok stillede FCN til kampen med et hav af reserver, men FCN-lejren havde næppe forventet, at det trods mange unge spillere ville blive et problem at slå et hold, der ligger nummer 10 i Danmarksserien - pulje 1.

Men sådan gik det altså.

FCN havde fire debutanter med fra start i skikkelse af Runar Alex Runarsson, Mathias Hebo, Mads Pedersen og Nicklas Mouritsen. Flere kom ind til debut fra bænken.

Men helt grønt var superligaholdet altså ikke.

Og det var da også den meget rutinerede Morten Nordstrand, der med sin scoring midtvejs i anden halvleg sendte FC Nordsjælland på den forventede vinderkurs, men kort efter fik SC Egedal udlignet, og så måtte der altså forlængelse til.

Den endte uden mål, og så skulle det afgøres fra straffesparkspletten.

Begge hold havde tre træffere og et brændt spark ud af de første fire. Egedal scorede også på det femte spark, mens FCN's Emiliano Marcondes brændte, og så var sensationen en realitet. Og jublen kunne bryde løs blandt hjemmeholdets spillere.

Tidligere onsdag røg et andet superligahold ud, da OB tabte 0-1 til Brønshøj.

Også tirsdag var der exit til et superligahold, da Hobro blev sendt ud af AGF fra den næstbedste række.

FC Nordsjælland har ellers tidligere i flere omgange vist sig bedst muligt frem i pokalturneringen, som Farum-klubben vandt i både 2010 og 2011, inden klubben vandt DM-guldet i 2012.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip