Politi-psykolog skød sin mand i hovedet, mens han sov: Nu hiver han hende i retten

Det lyder som et plot i TV-programmet CIA eller en anden krimi-serie. Men det er meget virkeligt; især for Kenneth Dearden, som for knapt et år siden vågnede op med smerter i kæben. 

Det viste sig, at han var blevet forsøgt dræbt af et skud i hovedet. Heldigvis havde gerningskvinden, hans egen kone, ikke held med at ramme “rigtigt”. Det skriver blandt andre cbsnews.com.

Konen løj
Først troede Kenneth, at en ond indbrudstyv havde været på spil. I hvert fald fandt han konen liggende på gulvet med øjnene lukkede. Hun fortalte, at hun var blevet slået hårdt i hovedet af en indbrudstyv og var besvimet, hvilket Kenneth først troede på.

Efterforskerne tvivlede dog noget på historien af mange forskellige grunde: Hjemmets alarm var for det første blevet slået fra, kort før “indbruddet”. For det andet tjekkede konen ikke umiddelbart, om der var sket parrets døtre noget under hændelsen. For det tredje havde familiens hund, en stor Rottweiler, på intet tidspunkt gøet eller rørt på sig.

Der var heller ikke tegn på indbrud i øvrigt, og så afslørede efterforskerne desuden konen, Emily Dearden, i at vaske det tøj, hun havde haft på under “indbruddet”, da efterforskerne besøgte hjemmet, mens manden blev kørt på hospitalet. Emily selv ville ikke følge manden på sygehuset.

Karma kommer bedre sent end aldrig
Emily Dearden, er først nu, et år efter hændelsen, blevet anklaget i sagen. Flere medier skriver, at sagen muligvis har været syltet, fordi den er pinlig for politiet selv, der havde Emily Dearden ansat som psykolog ved New York Police Department (NYPD). Manden selv har eftersigende skulle komme sig, før han selv rejste anklage mod konen.

Hun er nu suspenderet fra sit arbejde, løsladt mod en kaution på 150.000 dollars og må i øvrigt ikke kontakte sin mand eller døtre. Emily nægter sig selv skyldig og hendes advokat mener, at manden beskylder hende for gerningen, fordi parret ligger i skilsmisse - blandt andet på grund af motivet til hele hændelsen; at Emily har fundet en elsker, som hun hellere vil være sammen med.  

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip