Politiet anholder 25-årig for knivdrab i Asnæs

En 25-årig mand fra Københavns-området er mandag eftermiddag blevet anholdt for at have dræbt en anden mand i Asnæs i Odsherred.

Drabet skete i forbindelse med en slagsmål uden for værtshuset Café Germo på Rådhusvej i Asnæs kort før klokken to natten til lørdag.

Tilsyneladende udviklede et mindre skænderi på værtshuset sig i løbet af aftenen til et slagsmål, der endte med, at to mænd blev stukket med kniv.

En 33-årig mand blev ramt af flere knivstik og blev erklæret død ved ankomsten til Holbæk Sygehus. Også en mand på 38 år blev stukket, men han kom kun lettere til skade.

Mandag fandt politiet så frem til den formodede drabsmand - en 25-årig mand fra Københavns-området. Han blev klokken 15.20 anholdt i et kolonihavehus i Roskilde.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Midt- og Vestsjællands Politi, der mandag aften ikke vil oplyse yderligere om sagen - heller ikke, hvad den anholdte siger til sigtelsen.

Allerede lørdag anholdt politiet to mænd og en kvinde i forbindelse med drabet. De tre forlod ifølge politiet stedet sammen i en bil, der forsvandt med høj fart

En af mændene blev løsladt af politiet efter endt afhøring, mens kvinden blev løsladt søndag, efter at hun havde afgivet forklaring ved et grundlovsforhør.

Den sidste mand på 26 år har erkendt, at han deltog i slagsmålet, og han blev søndag varetægtsfængslet til 14. oktober, sigtet for grov vold.

Tirsdag fremstilles den 25-årige, der sigtes for drab, i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling.

./ritzau/

 

Dagens Gossip