Politiet anholder tre mænd for røveri i Hedehusene

Skrevet af admin

|

12/12/2014

Dagens topnyheder

22. september blev personalet på en pengetransport truet med et oversavet jagtgevær af to røvere, som efterfølgende stak af på en knallert.

Nu har Københavns Vestegns Politi anholdt tre mænd på 32, 34 og 35 år i forbindelse med røveriet.

Anholdelserne skete allerede torsdag, men først fredag efter et grundlovsforhør vælger politiet at fortælle offentligheden om dem.

Grundlovsforhøret ved Retten i Glostrup foregik for lukkede døre af hensyn til politiets videre efterforskning. Det er derfor ikke muligt at få oplyst, hvad de tre mænd har forklaret, eller hvorfor politiet mistænker dem.

Resultatet af grundlovsforhøret blev, at én blev fængslet i fire uger, en anden fik sin anholdelse opretholdt i tre døgn, mens den sidste blev løsladt. Han er dog stadig sigtet i sagen, oplyser politiet i en pressemeddelelse.

Røveriet fandt sted ved nitiden om morgenen ved en Nordea-filial på Vesterkøb i Hedehusene. Da pengetransporten ankom til banken, blev personalet truet med et oversavet jagtgevær til at udlevere to kassetter med penge.

Politiet har ikke villet fortælle, hvor mange penge røverne slap væk med, men blot oplyst, at der var tale om "et større beløb i kontanter".

/ritzau/