Politiet beder om hjælp efter uhyggelig episode med dødelig udgang: Efterlyser denne bil

Skrevet af Emil Martesen

04/12/2023
Foto: Politi
Foto: Politi
Politiet beder om hjælp efter den uhyggelige episode.

Mest læste i dag

I en dybt tragisk hændelse i Haderslev, har en 51-årig mand mistet livet i en påkørsel.

Denne sørgelige begivenhed har sat Syd- og Sønderjyllands Politi på en intens jagt efter en specifik bil, som menes at have været involveret i ulykken. Politiet har offentliggjort en efterlysning og beder nu offentligheden om hjælp til at finde frem til bilen og dens ejer.

Det skriver B.T.

Ulykken fandt sted på Laurids Skaus Gade ved nummer 16, tæt på midnat natten til lørdag. Den efterlyste bil, en mørk fem-dørs personbil med grå fælge, formodes at være en Peugeot 308 fra omkring 2017.

Denne bil blev set på ulykkesstedet omkring det tidspunkt, hvor tragedien indtraf. Politiet håber, at oplysninger om denne bil kan kaste lys over de præcise omstændigheder ved ulykken.

Politiet søger også efter vidner, især bilister med dash-cams, der befandt sig i området omkring ulykkestidspunktet. Optagelser fra disse kameraer kan være afgørende for at forstå, hvad der præcist skete, og for at bringe klarhed over denne tragiske hændelse. Borgere, der sidder inde med oplysninger eller optagelser, opfordres til at kontakte politiet på 114.

Bilen, som politiet efterlyser, beskrives på følgende måde:

  • En mørk fem-dørs personbil 

  • Grå fælge

  • Muligvis en Peugeot 308 fra omkring 2017