Politiet efterforsker mystisk lig som drab

En 36-årig mand blev fundet død lørdag, skudt i hovedet på Amager i København. Politiet efterforsker nu sagen som drab, da man ikke kan finde et våben.

Det fortæller drabschef ved Københavns Politi, Jens Møller, til Ritzau. Det var en kammerat til den afdøde, som tog kontakt til politiet, da han ikke kunne komme i kontakt med den 36-årige.

- På stedet finder man den 36-årige, som er afgået ved døden. Han sidder i en sofa og bløder fra næse mund, og man tror, at han har fået en blodstyrtning, siger Jens Møller.

I forbindelse med overførslen af liget til retsmedicinsk institut bliver der opdaget et mindre cirkelformet hul ved den 36-åriges højre tinding.

- Det antager man kan være en skade af en rift eller lignende. Man antager ikke, at det kan have nogen alvorlig betydning i forbindelse med det her, siger Jens Møller.

Politiet afholdt ligsyn mandag. Her konstaterede retsmedicineren så, at hullet var et tre millimeter stort skudhul. Det bliver konstateret, at den 36-årige af død som følge af skud mod hovedet.

I lejligheden blev der fundet flere afskedsbreve, som indikerede, at den 36-årige havde besluttet at tage sit eget liv.

Men under en ransagning af lejligheden fandt politiet ikke et gerningsvåben. Derfor efterforskes sagen nu, som en drabssag.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip