Politiet efterlyser lystigt par: Dyrkede sex i historisk springvand ved højlys dag

Sol Stoffregen

10 år siden

|

06/07/2014

Dagens topnyheder

En russisk mand har filmet noget ganske og adeles upassende, der har fået russisk politi på overarbejde.

26-årige Aleksey Douhov har nemlig fanget et elskende par, der har sex oven på et offentligt springvand i den sydvestlige russiske by Samara. I ca. 15 minutter slår parret sig løs ved højlys dag, mens folk går forbi det historiske monument.

Læs også: Topløs kvinde går tur på Frederiksberg: Se folks sjove reaktioner

I videoen ses det, hvordan kvinden er solidt placeret oven på manden, der ligger på springvandets kant. Da akten er færdig, stiger den frimodige kvinde ned på jorden, og sammen går parret grinende fra elskovsreden.

- Jeg tror, de var i gang i ca. 15 minutter, og ingen gjorde noget, selvom klokken var 11 om formiddagen, siger en rystet Aleksey Douhov og tilføjer:

- De havde fuldbyrdet samleje, mens de lå i solen ved springvandet i Leningrad Street, og de opførte sig om, det var det mest normale i verden. 

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

På kort tid er videoen blev den mest sete på de russiske sociale medier. Noget, der ikke er faldet i god jord hos det lokale politi, som har fået ordre på at finde parret. Man frygter, at videoen både vil svine byens ry til og ikke mindst hele Ruslands ry. Hvis det elskende par bliver fundet, kan de regne med at få den hårdeste straf. 

Se videoen, som ganske vist er på russisk, men billederne taler deres eget tydelige sprog: