Politiet er bekymret: 83-årig mand stadig forsvundet i Odense

Skrevet af Ann Katrine Warren

|

28/06/2013

Dagens topnyheder

En 83-årig bosnisk mand forlod torsdag formiddag psykiatrisk afdeling på Odense Universitetshospital, hvor han var indlagt. Siden har han været som sunket i jorden, og derfor beder Fyns Politi om hjælp med at finde ham.

- Vi er bekymret for ham. Han har hukommelsessvigt og er en forvirret ældre mand, så vi håber, at nogen har bemærket ham og kontakter os, siger vagtchef ved Fyns Politi, Asbjørn Larsen, til Dagens.dk.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Den ældre mand er svækket og har formentlig svært ved at orientere sig. Men han kan godt være i stand til at tage en bus eller taxi. Politiet har uden resultat ledt efter ham omkring hospitalet og nær hans egen bolig.

- Vi ved desværre ikke, hvor vi skal lede efter ham. Det er lidt som en nål i en høstak. Men han er en type, som vil blive bemærket med sin adfærd, og så håber vi, at folk kontakter os, siger Asbjørn Larsen.

Den 83-årige mand taler meget dårligt dansk, han er alderssvarende i sit udseende og og dårligt gående. Han beskrives som 160 centimeter høj med kortklippet hår. Han bar briller og var iført lys kasket, brun jakke og mørke bukser.

Oplysninger om den 83-årige forsvundne mand kan gives til Fyns Politi på telefon 114.