Politiet er tæt på opklaring af mystisk trafikdrab

Politiet er kommet nærmere en opklaring af en mystisk ulykke, der sent onsdag aften kostede en ung kvinde livet på Holbæk-motorvejen.

Ulykken skete lidt efter klokken 23 ved Ordrup nær Kirke-Sonnerup. På motorvejen fik en mandlig bilist øje på, at der lå noget i venstre vognbane.

Han troede, at det var et dødt dyr, men kom alligevel i tvivl. Derfor besluttede den 62-årige mand at køre ud i nødsporet.

Lidt efter kom en kvindelig bilist kørende mod området. For at skabe afstand til bilen i nødsporet trak hun ud i venstre vognbane.

Men hun opdagede for sent, at der lå noget på vejen - og kunne ikke undgå at påkøre kvinden, der lå på kørebanen, lyder det i politiets fremstilling af hændelse.

I første omgange anede politiet ikke, hvem kvinden var, eller hvordan hun var havnet på motorvejen. Men nu er man næsten sikker på, at der er tale om en 18-årig kvinde, skriver flere medier.

- Vi har hende ikke 100 procent identificeret, men vi formoder stærkt, at det er en 18-årig kvinde fra Holbæk, siger Ove Pedersen, der er efterforskningsleder ved Midt- og Vestsjællands Politi, til BT.

- Vi har været i kontakt med de pårørende, og de informationer, som vi havde i forvejen, passer godt med det, de kan fortælle. Så vi er så godt som sikre på, at det er hende, fortsætter han.

Først tirsdag ventes kvinden dog identificeret med sikkerhed.

Politiet har også en idé om, hvordan hun er havnet på motorvejen.

- Vi har haft fat i en ung fyr, som var på vej til at køre hende hjem til Holbæk, siger Ove Pedersen til Ekstra Bladet.

- Midt på motorvejen har han sat hende af i nødsporet. Vi ved dog ikke, om hun selv havde bedt om det. Vi har også en del vidner, der har set bilen ude på motorvejen, så vi er i gang med at finde ud af, præcis hvad der skete, tilføjer efterforskningslederen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip