Politiet finder dræbt Kamillas taske og støvletter

I forbindelse med efterforskningen af drabet på den 21-årige Kamilla Hantusch i Padborg har Syd- og Sønderjyllands Politi onsdag gennemsøgt forskellige strækninger omkring byen.

Og gennemsøgningen gav pote, da man fandt den unge kvindes støvletter og taske - ting som politiet tidligere har bedt offentligheden om hjælp til at finde.

Men ud over at oplyse om fundet er politiet fortsat yderst fåmælt omkring drabet og efterforskningen, og man ønsker således ikke at oplyse yderligere om fundet, skriver Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Den 21-årige Kamilla Hantusch forsvandt den 19. juli på vej til sit hjem i Padborg. En massiv eftersøgning blev sat i værk, men først den 30. juli blev hendes lig fundet ved en motorvejsafkørsel ved Kliplev.

Dagen efter blev hendes 24-årige ekskæreste fængslet for drabet. Grundlovsforhøret ved Retten i Sønderborg foregik for såkaldt dobbeltlukkede døre, hvilket betyder, at offentligheden ikke kan få at vide præcist, hvad han er sigtet for.

Derfor er det heller ikke kendt, hvad politiet baserer sin mistanke mod den 24-årige på, eller hvordan den unge kvinde er død.

Kamilla Hantusch var mor til en datter på seks år, og den sigtede ekskæreste skal være far til pigen.

/ritzau/