Politiet i ny aktion mod rockere og bander

admin

|

21/03/2013
En »lang række personer« er blevet anholdt, lige som deres opholdssteder er eller vil blive ransaget, oplyser politiet.»Vi anholder mistænkte gerningsmænd til en række drabsforsøg, overfald og anden alvorlig kriminalitet, og vi ransager efter ulovlige genstande. Vi overvåger som bekendt grupperingerne meget nøje og vil slå hårdt ned på al kriminalitet, der udspringer fra personer, der har relationer til dem,« fortæller politiinspektør Jørgen Skov, leder af Efterforskningsenheden, Københavns Politi.Siden januar er der fundet adskillige skudepisoder og knivstikkerier sted, som har haft forbindelse til kriminelle grupperinger. Episoderne vurderes af politiet til at udspringe af en konflikt mellem »diverse grupperinger«. Konflikten har indtil nu medført både dræbte og flere sårede personer.BNB

Dagens topnyheder

En »lang række personer« er blevet anholdt, lige som deres opholdssteder er eller vil blive ransaget, oplyser politiet.

»Vi anholder mistænkte gerningsmænd til en række drabsforsøg, overfald og anden alvorlig kriminalitet, og vi ransager efter ulovlige genstande. Vi overvåger som bekendt grupperingerne meget nøje og vil slå hårdt ned på al kriminalitet, der udspringer fra personer, der har relationer til dem,« fortæller politiinspektør Jørgen Skov, leder af Efterforskningsenheden, Københavns Politi.

Siden januar er der fundet adskillige skudepisoder og knivstikkerier sted, som har haft forbindelse til kriminelle grupperinger. Episoderne vurderes af politiet til at udspringe af en konflikt mellem »diverse grupperinger«. Konflikten har indtil nu medført både dræbte og flere sårede personer.

BNB