Politiet leder efter lille dreng i nordjysk skov

Eftersøgningen efter en halvandet år gammel dreng, der lørdag forsvandt fra sin familie i et nordjysk skovområde, er natten til søndag fortsat i gang.

Drengen blev meldt savnet klokken 22.16. Han var ifølge Nordjyllands Politi med familien ude at plukke bær i skoven ved Gærum ved Frederikshavn, da han kom væk fra dem.

Da politiet modtog anmeldelsen havde den lille dreng været forsvundet i cirka en halv time, fortæller vagtchef ved Nordjyllands Politi Jan Stagsted.

Ud over en almindelig politipatrulje er der indsat fire hundepatruljer for at finde drengen i skovområdet. En helikopter fra Søværnets Operative Kommando (SOK) er sendt i luften for at assistere i eftersøgningen.

Søgeområdet er på cirka en kvadratkilometer.

- Vejret er stille og roligt i området, så vi skal ikke bekymre os om, at drengen får problemer på grund af kulde. Vi har ikke sat yderligere mandskab ind i eftersøgningen. På det her tidspunkt er det hunde, der skal finde ham, siger vagtchefen klokken 00.45.

Ifølge politiet er der ingen vandløb i nærheden af det sted, hvor drengen blev borte fra sin familie.

- Men der er nogle grøfter i området, og det kan jo godt være farligt for så lille en person, siger vagtchefen.

Politiet er ikke klar over, hvor mange familiemedlemmer, der deltog i bærplukningen, eller om familien kommer fra området.

Drengen er iført en hvid t-shirt og mørke smækbukser.

/ritzau/

 

Dagens Gossip