Politiet melder ud efter evakuering i Billund Lufthavn: Har fjernet denne mistænkelige genstand

Skrevet af Emil Martesen

3 uger siden

|

20/04/2024
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Politiet melder ud efter evakueringen i Billund Lufthavn.

Dagens topnyheder

Det er ingens næse gået forbi, at Billund Lufthavn har været evakueret det meste af lørdagen. Det sker i kølvandet på, at lufthavnen blev bekendt med en en bombetrussel lørdag formiddag.

Sådan skrev Ekstra Bladet.

Og herefter blev det sparsomt med detaljer indtil politiet henholdsvis klokken 16 og 19 indkaldte til pressemøder, der skulle gøre borgerne klogere på situationen.

For selvom det meste af landet, og ikke mindst de rejsende passagerer har været i det uvisse det meste af dagen, så er Billund Lufthavn nu genåbnet:

"Vi har undersøgt lufthavnen og er nu færdige med vores arbejde, og vi kan nu melde ud til alle de rejsende, som venter på at komme til og fra Billund Lufthavn, at rejsende nu igen kan få adgang til Billund Lufthavn", sagde politiinspektør Michael Weiss fra Sydøstjyllands Politi tidligt lørdag aften.

Men det stopper ikke her.

Sydøstjyllands Politi oplyser i en pressemeddelelse, at de har fjernet en genstand, som de 'mistænker for at indeholde sprængstof'.

I skrivende stund er det dog ikke oplyst hvorvidt genstanden indeholder sprængstof eller ej, men den behandles, som om det er tilfældet.