Politiet ransager 21 adresser i jagt på hælervarer

I jagten på hælervarer har Midt- og Vestsjællands Politi i en storstilet aktion onsdag ransaget 21 adresser i og omkring Roskilde.

- Vi gennemførte aktionen efter nogle få måneders efterforskning, der viste, at en bestemt personkreds kunne være interessant i forhold til indbrud og hæleri, siger lederen af indbrudsgruppen ved Midt- og Vestsjællands Politi, politikommissær Rene Frederiksen, til Ritzau.

Ransagningerne rettede sig i størstedelen af tilfældene mod adresser med tilknytning til byens misbrugsmiljø og gav da også pote.

- Vi har fundet flere hundrede effekter, først og fremmest telefoner, computere og iPads, fortæller Rene Frederiksen.

Foruden tyvekoster har politiet under aktionen rejst flere sager om overtrædelse af våbenlovgivningen i forbindelse med fundet af mindre stikvåben, og i alt fire personer er blevet anholdt for overtrædelse af narkotikalovgivningen, da politiet fandt amfetamin og kokain.

En 18-årig kvinde og to mænd på 20 og 23 år, som alle blev anholdt samme sted, blev fremstillet i grundlovsforhør onsdag.

- I grundlovsforhøret blev de alle varetægtsfængslet til 13. november, siger Rene Frederiksen, der ikke vil komme ind på, hvor meget narko politiet har fundet hos dem.

De er dog alle sigtet for overtrædelse af straffelovens narkoparagraf, hvilket tyder på, at der er tale om mere end til eget forbrug.

En 19-årig kvinde blev også anholdt, men hun fremstilles først torsdag i grundlovsforhør.

Aktionen betyder, at mange ofre for indbrud i den nærmeste fremtid kan få deres mistede ejendele tilbage.

- Vi har allerede identificeret en del gerningssteder, men der ligger et stort arbejde foran os, understreger Rene Frederiksen.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip